• +41 41 910 41 34

BSX Glockenspiel G11 (Rote Klangplatten)

  • BSX Glockenspiel G11 (Rote Klangplatten)
CHF 52.00
Квантитет:
Glockenspiel - Basix G11

Diatonic Glockenspiel / range c''-f'''/ closed body of pine / With wooden mallets
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на сервис за превод. 

Својства

- Red tone bars - Diatonic Glockenspiel - range c''-f'''- With bag and mallet holder - with wooden mallets - Closed cabinet made of pine - sound of German steel

- Тежина: 0.640kg
- Висина: 135mm
- Ширина: 365mm
- Длабочина: 70mm
Пријавете неточни податоци за овој производ
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција Швајцарија
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Плаќање по Испорака
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список