• +41 41 910 41 34

Додадено во кошничката

Cort Earth-100 (Natural)

  • Cort Earth-100 (Natural)
CHF 359.00 | UVP: CHF 390.00
На пример:

Квантитет:
Earth-100 natural
Прикажаната слика не е точна (погрешна боја)
Product Rating5.0 надвор од 5 | 1 преглед |   Напишете преглед
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на сервис за превод. 

Својства

Scale 25.3 "Body Style Dreadnought Body Mahogany Body Depth 100 x 125mm solid spruce top mahogany neck, rosewood fingerboard Upper Saddle 43mm

Прегледи (1)

Општ прегледProduct Rating
Operation:  Product Rating
Features:  Product Rating
Sound:  Product Rating
Product Rating
1 клиент
Product Rating
никој
Product Rating
никој
Product Rating
никој
Product Rating
никој
Општ прегледProduct Rating
Operation:  Product Rating
Features:  Product Rating
Sound:  Product Rating
Western akkustisch
gute Gitarre, schön verarbeitet und voller satter Sound, für den Preis sehr empfehlenswert
Пријавете неточни податоци за овој производ
Додатоци и сродни производи
MusiX Giebenach
MusiX AG
Sägeweg 15
4304 Giebenach BL
giebenach@musix.com
Тел: 061 813 11 77
Мо-Фр: Само превземање 13:30-17:30
Са: Само превземање 10h-16h

Повеќе информации ...затвори
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција Швајцарија
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Плаќање по Испорака
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список