• +41 41 910 41 34
Вашите поставки
Зошто MusiX?
Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
Гаранција за враќање на парите од 30 денаГаранција за враќање на парите од 30 дена
3-годишна гаранција Швајцарија3-годишна гаранција Швајцарија
Личен советЛичен совет
25.000 производи на залиха25.000 производи на залиха
Плаќање по ИспоракаПлаќање по Испорака
Дневни испоракиДневни испораки

Додатоци

Штимери Штимери (234)
Метрономи Метрономи (84)
Напојувања Напојувања (227)
Пултови Пултови (177)
Торби Торби (48)
Роба Роба (430)
Сијалици Сијалици (2)
Мемориски Картички Мемориски Картички (1)
SD Мемориски Картички и USB Стикови SD и USB Меморија (16)
Разновидни додатоци Разновидни додатоци (9)
Сталки за Музичка Опрема Сталки за Музичка Опрема (23)
Батерии Батерии (29)
АА Батерии АА Батерии (2)
Полначи за Батерии Полначи за Батерии (8)
Магнети Магнети (25)
Видео Опрема Видео Опрема (6)
Упатства за Корисници Упатства (4)
Гумици за во Уво Гумици за во Уво (38)
Торби за Лаптоп Торби за Лаптоп (3)
Завртки за Оркестарски Пултови Завртки за Пултови (1)
Завртки за Пултови Завртки / Штрафови (1)
Додатоци за Пултови Додатоци за Пултови (1)
Завртки за Музички Пултови Завртки за Музички Пултови (1)
Тригери Тригери (1)
Лепила за Предаватели Лепила за Предаватели (1)
Кошнички за Складирање Кошнички за Складирање (5)
Моливи Моливи (10)
Пенкала Пенкала (1)
Брошеви Брошеви (54)
Обетки Обетки (3)
Ѓердани Ѓердани (11)
Привезоци за Клучеви Привезоци за Клучеви (4)
Додатоци за Чистење Додатоци за Чистење (16)
ЦД Режачи ЦД Режачи (1)
Алати Алати (4)
Метра и Уреди за Мерење Метра и Уреди за Мерење (5)
Седишта и Столици Седишта и Столици (10)
Потпирачи за Нозе Потпирачи за Нозе (3)
Предзасилувачи за Инструменти Предзасилувачи за Инструменти (5)
Завртки Завртки (4)
Нега за Инструменти Нега за Инструменти (7)
Торби и Куфери Торби и Куфери (2)
Конусни Сталки за Инструменти Конусни Сталки за Инструменти (2)
Резервни Делови Резервни Делови (8)
Држачи за Ѕид Држачи за Ѕид (1)
Селотејп Селотејп (26)
Гумени Нозе Гумени Нозе (1)
Музички Услуги Музички Услуги (7)


Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција Швајцарија
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Плаќање по Испорака
  • Дневни испораки
Вашите поставки
MusiX chatИмате прашање?
MusiX chat