Dunlop Acoustic 80/20 (Light 012-054)

  • Dunlop Acoustic 80/20 (Light 012-054)
Продажба
Продажба:   Специјална понуда ограничена на постојните акции.
CHF 9.00
Квантитет:
012th 016th 024w. 032nd 042nd 054
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на сервис за превод. 

Опис

Every set of Dunlop Acoustic Guitar Strings delivers brilliant and rich tone for a dynamic and expressive acoustic experience. The finest wire combined with precise construction produce versatile strings durable enough to withstand hard strumming-and responsive enough for delicate fingerpicking. Chords ring out with great clarity, bass notes growl, and harmonics pop and sing. Our formula creates strings that are exceptionally long-lived, they break-in fast and stay bright so you can spend more time playing and less time changing your strings. Available in two varieties-warm and full bodied phosphor bronze and bright and durable brass in all popular gauges. Durable Brass Bright and Well-Balanced String to String Quick Break-in Time
Пријавете неточни податоци за овој производ
Поврзани производи
MusiX Giebenach
MusiX AG
Sägeweg 15
4304 Giebenach BL
giebenach@musix.ch
Тел: 061 813 11 77

Затворено на 10.04.2020, 13.04.2020
Отворање само со закажување (на барање)

Повеќе информации ...затвори
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција Швајцарија
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Плаќање по Испорака
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список
MusiX chatИмате прашање?
MusiX chat