• +41 41 910 41 34

Додадено во кошничката

Hohner CX 12 (schwarz, B-Dur)

  • Hohner CX 12 (schwarz, B-Dur)
CHF 164.00 | UVP: CHF 219.00
На пример:

Квантитет:
Chromatic Harmonica
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на сервис за превод. 

Опис

The ergonomic lines of the CX-12 provides an easy and smooth game. Its modern design is also extremely servicefeundlich.

Својства

Reeds: 48 Reed Plate: Brass; 1.05 mm Comb: Plastic Length in cm: about 16.8
Пријавете неточни податоци за овој производ
Додатоци и сродни производи
MusiX Giebenach
MusiX AG
Sägeweg 15
4304 Giebenach BL
giebenach@musix.com
Тел: 061 813 11 77
Мо-Фр: Само превземање 13:30-17:30
Са: Само превземање 10h-16h

Повеќе информации ...затвори
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција Швајцарија
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Плаќање по Испорака
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список