• +41 41 910 41 34

Hohner Marine Band Classic (A-Moll natural)

  • Hohner Marine Band Classic (A-Moll natural)
CHF 68.80
Квантитет:
Diatonic Harmonicas Richter
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на сервис за превод. 

Опис

Traditional Richter harmonica with a 110-year history. Nailed wooden comb with brass reeds for warm "bluesy" sound. Attractive cover with special design.

Својства

Reeds: 20 Reed Plate: Brass, 0.9 mm comb wood (pear) Length: approx: 10 cm
Пријавете неточни податоци за овој производ
Поврзани производи
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција Швајцарија
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Плаќање по Испорака
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список
MusiX chatИмате прашање?
MusiX chat