• +41 41 910 41 34

Jo-Ral 6S

  • Jo-Ral 6S
-29% 1
Продажба:  -29% 1 Специјална понуда ограничена на постојните акции.
CHF 65.00 | UVP: CHF 152.00
Квантитет:
Mutes for brass instruments

for tenor trombone, Cup
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на сервис за превод. 

Својства

- Up to 8.5 "bell diameter - adjustable

- Тежина: 0.550kg
Пријавете неточни податоци за овој производ
MusiX Giebenach
MusiX AG
Sägeweg 15
4304 Giebenach BL
giebenach@musix.ch
Тел: 061 813 11 77

Затворено на 01.06.2020
Мо-Фр: Само превземање 13:30-17:30
Са: Само превземање 10h-16h

Повеќе информации ...затвори
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција Швајцарија
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Плаќање по Испорака
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список