• +41 41 910 41 34

Додадено во кошничката

K&M 260/45 26045 (schwarz)

 • K&M 260/45 26045 (schwarz)
 • K&M 260/45 26045 (schwarz)
 • K&M 260/45 26045 (schwarz)
 • K&M 260/45 26045 (schwarz)
CHF 93.00
Квантитет:
Stackable microphone stand

Cast Iron Round base with recess that allows a stack of up to 5 microphone stands. The pipe combination is adjustable with the convenient tensioning sleeve.
Bitte fragen Sie uns an wegen Mengenrabatten.
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на сервис за превод. 

Својства

Weight: 3.6 kg, H: 870/1575 mm.
Пријавете неточни податоци за овој производ
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
 • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
 • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
 • 3-годишна гаранција Швајцарија
 • Личен совет
 • 25.000 производи на залиха
 • Плаќање по Испорака
 • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список