• +41 41 910 41 34

Palmer PMBL

 • Palmer PMBL
 • Palmer PMBL
 • Palmer PMBL
 • Palmer PMBL
 • Palmer PMBL
 • Palmer PMBL
CHF 225.00 | UVP: CHF 301.00
На пример:

Квантитет:
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на сервис за превод. 

Опис

The PMB-L is a box for passive mixing of line sources. It is designed two channels. Each channel has two balanced XLR / f inputs, the input signals are mixed via a resistor network to an XLR / m output jack. The upper entrance is further isolated by transformer. Typical applications might be the two consoles on a power amp or a stereo signal but also from a mono mix. The transformer technology makes it possible to seize the upper input unbalanced, the output signal out balanced.

Својства

Specifications INPUT: Input 1: transformer balanced XLR / f. Symmetrically decoupled through resistors. Ohmic Total value: 2 k [ohm]. Maximum level for THD <0.5% @ 35 Hz: +20 dBu. Ground-lift switch. Input 2: Balanced XLR / f. Symmetrically decoupled through resistors. Total ohmic value: 2 k [ohm] OUTPUT: XLR / m balanced. For minimum attenuation, the load impedance should be several Kohms. Typical attenuation: 6 dB, aluminum die cast housing made of a RF-shielding alloy. HOUSING: approx. 110 x 125 x 38 mm WEIGHT: 585 gr
Пријавете неточни податоци за овој производ
MusiX Giebenach
MusiX AG
Sägeweg 15
4304 Giebenach BL
giebenach@musix.com
Тел: 061 813 11 77

Затворено на 01.06.2020
Мо-Фр: Само превземање 13:30-17:30
Са: Само превземање 10h-16h

Повеќе информации ...затвори
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
 • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
 • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
 • 3-годишна гаранција Швајцарија
 • Личен совет
 • 25.000 производи на залиха
 • Плаќање по Испорака
 • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список