• +41 41 910 41 34

Додадено во кошничката

Pro-Mark TX2BW

  • Pro-Mark TX2BW
-24% 2
Продажба:  -24% 2 Специјална понуда ограничена на постојните акции.
CHF 13.00 | UVP: CHF 17.00
Квантитет:
Excellent heavier general purpose stick for rock, heavy pop and country or just practicing on your pad. Available in Pro-Grip finish (TXPG2BW)
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на сервис за превод. 

Својства

Length: 16 "Diameter: 0630"

- Тежина: 0.120kg

Информации за серии

Hickory is an extremely resilient hardwood and offers excellent shock absorption margins, which helps the stick resist breaking.

Pro-Mark, the world's most popular hickory drumsticks, are available in 71 wood tip models and 24 nylon tip models, and can be found in virtually every music store or drum shop on the planet!

Поставете производ

Овој производ е дел од следниве сетови:

Пријавете неточни податоци за овој производ
Додатоци и сродни производи
MusiX Giebenach
MusiX AG
Sägeweg 15
4304 Giebenach BL
giebenach@musix.com
Тел: 061 813 11 77

Затворено на 01.06.2020
Мо-Фр: Само превземање 13:30-17:30
Са: Само превземање 10h-16h

Повеќе информации ...затвори
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција Швајцарија
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Плаќање по Испорака
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список
MusiX chatИмате прашање?
MusiX chat