• +41 41 910 41 34

Додадено во кошничката

Pro-Mark TX7AW (Hickory Woodtip)

  • Pro-Mark TX7AW (Hickory Woodtip)
CHF 12.80 | UVP: CHF 17.00
Квантитет:
Light and short. Great for jazz and light rock. Oval tip for multiple applications.
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на сервис за превод. 

Својства

Length: 15 3 / 8 "Diameter: 0.512 '

- Тежина: 0.070kg

Информации за серии

Hickory is an extremely resilient hardwood and offers excellent shock absorption margins, which helps the stick resist breaking.

Pro-Mark, the world's most popular hickory drumsticks, are available in 71 wood tip models and 24 nylon tip models, and can be found in virtually every music store or drum shop on the planet!

Поставете производ

Овој производ е дел од следниве сетови:

Пријавете неточни податоци за овој производ
Додатоци и сродни производи
MusiX Giebenach
MusiX AG
Sägeweg 15
4304 Giebenach BL
giebenach@musix.com
Тел: 061 813 11 77
Мо-Фр: Само превземање 13:30-17:30
Са: Само превземање 10h-16h

Повеќе информации ...затвори
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција Швајцарија
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Плаќање по Испорака
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список