• +41 41 910 41 34

Schlagwerk DVD 14

  • Schlagwerk DVD 14
CHF 64.60
Квантитет:
Cajon - the little drummer Matthias Röttger

erman / English, 120 minutes, PAL
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на сервис за превод. 

Опис

Matthias Röttger On this DVD shows the many uses of the Cajon. His work is suitable for intermediate, and advanced beginners, and covers the important basics, playing techniques and styles.The DVD includes \n Others 40 Play-Alongs, 10 ensemble pieces and 36 styles.

Својства

- Тежина: 0.130kg
- Висина: 130mm
- Ширина: 185mm
- Длабочина: 10mm
Пријавете неточни податоци за овој производ
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција Швајцарија
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Плаќање по Испорака
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список
MusiX chatИмате прашање?
MusiX chat