Schlagwerk Log Drum 60 101 (Wenge)

  • Schlagwerk Log Drum 60 101 (Wenge)
CHF 356.00 | UVP: CHF 424.95
На пример:

Квантитет:
Versatility is the most outstanding features of the 10-tone drum.

10 tones f - d ', 60 x 20 x 18 cm

Опис

One of the most outstanding features of the 10 tone drum, the Original Log Drum - is its versatility. This instrument is tuned to an F-Pentatonic scale spanning two octaves. Virtuosity and joy in experimenting are just what is needed here.

Својства

- 10 pitches, f - g - a - c' - d' - f' - g' - a' - c'' - d'',
- Wenge (Milettia laurenti), 60 x 20 x 18 cm
- Recommended mallets: MA 102/103

- Тежина: 6.100kg
- Висина: 200mm
- Ширина: 600mm
- Длабочина: 180mm
Пријавете неточни податоци за овој производ
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција Швајцарија
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Плаќање по Испорака
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список
MusiX chatИмате прашање?
MusiX chat