• +41 41 910 41 34

Schlagwerk MA 107

  • Schlagwerk MA 107
CHF 24.90 | UVP: CHF 27.60
Квантитет:
Timpani Mallets (pair)
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на сервис за превод. 

Својства

- Тежина: 0.100kg
- Висина: 380mm
- Ширина: 40mm
- Длабочина: 40mm
Пријавете неточни податоци за овој производ
Овој производ е додаток за следниве производи
MusiX Giebenach
MusiX AG
Sägeweg 15
4304 Giebenach BL
giebenach@musix.ch
Тел: 061 813 11 77

Затворено на 01.06.2020
Мо-Фр: Само превземање 13:30-17:30
Са: Само превземање 10h-16h

Повеќе информации ...затвори
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција Швајцарија
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Плаќање по Испорака
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список