• +41 41 910 41 34

Schlagwerk RO 3 (Maple Naked)

  • Schlagwerk RO 3 (Maple Naked)
CHF 23.20
Квантитет:
Naked-Rods, 19 Maple Bars
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на сервис за превод. 

Својства

- Тежина: 0.100kg
- Висина: 20mm
- Ширина: 410mm
- Длабочина: 40mm
Пријавете неточни податоци за овој производ
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција Швајцарија
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Плаќање по Испорака
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список