• +41 41 910 41 34

Schlagwerk Twin Udu / U20T (deep)

  • Schlagwerk Twin Udu / U20T (deep)
CHF 119.00 | UVP: CHF 139.70
Квантитет:
Ø 25 cm H 28 cm, with floor base
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на сервис за превод. 

Опис

Developed by our design of the Twin udus makes it possible to determine the pitch. This results in a harmonically tuned Set of 2. The sound is distinctly earthy, with short, powerful bass tone and a full, slightly Bodysound.

Својства

- Тежина: 3.500kg
- Висина: 250mm
- Ширина: 250mm
- Длабочина: 280mm

Звучни примероци (1)

Поставете производ

Овој производ е дел од следниве сетови:

Пријавете неточни податоци за овој производ
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција Швајцарија
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Плаќање по Испорака
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список
MusiX chatИмате прашање?
MusiX chat