• +41 41 910 41 34

Selmer Soprano Sax S80 C*

  • Selmer Soprano Sax S80 C*
CHF 115.00 | UVP: CHF 144.50
Квантитет:
B-flat Soprano Saxophone Mouthpiece

It is characterized by its very warm grained, broad and full toned sound.
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на сервис за превод. 

Опис

Available for the entire range of saxophones, the S80 has achieved an unprecedented level of popularity and is widely regarded as the reference mouthpiece of today.

Својства

Table openings : C* (1.17 mm)
Table length : 18 mm.
Chamber : square.
Mouthpiece cushion included.
Пријавете неточни податоци за овој производ
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција Швајцарија
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Плаќање по Испорака
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список