• +41 41 910 41 34

Sennheiser KKY20-015

  • Sennheiser KKY20-015
-56% 2
Продажба:  -56% 2 Специјална понуда ограничена на постојните акции.
CHF 19.00 | UVP: CHF 43.00
Квантитет:
Voltage distribution between NT20-4 and SI20/SZI20
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на сервис за превод. 
Пријавете неточни податоци за овој производ
Поврзани производи
MusiX Giebenach
MusiX AG
Sägeweg 15
4304 Giebenach BL
giebenach@musix.ch
Тел: 061 813 11 77

Затворено на 01.06.2020
Мо-Фр: Само превземање 13:30-17:30
Са: Само превземање 10h-16h

Повеќе информации ...затвори
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција Швајцарија
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Плаќање по Испорака
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список