Warwick LB 4 065/135

  • Warwick LB 4  065/135
CHF 31.40
Квантитет:
Handmade Strings Black Label Stainless Steel

Low B, strengths: 065-085 - 105-135
Прикажаната слика не е точна
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на сервис за превод. 
Пријавете неточни податоци за овој производ
Поврзани производи
MusiX Giebenach
MusiX AG
Sägeweg 15
4304 Giebenach BL
giebenach@musix.ch
Тел: 061 813 11 77

Затворено на 10.04.2020, 13.04.2020
Отворање само со закажување (на барање)

Повеќе информации ...затвори
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција Швајцарија
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Плаќање по Испорака
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список
MusiX chatИмате прашање?
MusiX chat