• +41 41 910 41 34
Wren and Cuff
Филтер за пребарување
Категорија
  Цена
  273

  -  CHF

  Статус на акции
   11 пронајдени производи
   Вашите поставки
   Зошто MusiX?
   Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
   Гаранција за враќање на парите од 30 денаГаранција за враќање на парите од 30 дена
   3-годишна гаранција Швајцарија3-годишна гаранција Швајцарија
   Личен советЛичен совет
   25.000 производи на залиха25.000 производи на залиха
   Плаќање по ИспоракаПлаќање по Испорака
   Дневни испоракиДневни испораки

   Wren and Cuff

   Wren and Cuff Irkalla Fuzz
   • True hard-wire bypass
   • 100% Analog
   • Limited Artwork by Tony Coppin
   <span><h3>Достапност</h3><span><span class="green stock-text">1 парче <b> на залиха </b></span></span><span><br/><br/><span><b>Giebenach BL:</b> 1</span></span></span>
   Wren and Cuff Caprid Small Foot
   • True hard-wire bypass
   • 9V battery or 2.1mm adapter
   • Lifetime warranty
   <h3>Достапност</h3><span><span class="red">Beе се нарача за вас што е можно побрзо</span></span>
   Wren and Cuff Suppa Phat Phuk
   • True hard-wire bypass
   • 9V battery or 2.1mm adapter
   • Made for Bass and Guitar
   <h3>Достапност</h3><span><span class="red">Beе се нарача за вас што е можно побрзо</span></span>
   Квантитет:-+
   Зошто MusiX?
   • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
   • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
   • 3-годишна гаранција Швајцарија
   • Личен совет
   • 25.000 производи на залиха
   • Плаќање по Испорака
   • Дневни испораки
   Вашите поставки
   База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список