• +41 41 910 41 34

Додадено во кошничката

electro-harmonix Germanium OD Germanium Overdrive

  • electro-harmonix Germanium OD Germanium Overdrive
CHF 91.50 | UVP: CHF 110.35
Квантитет:
Classic 60's Germanium transistor overdrive pedal

Not quite as broken as the fuzz pedals that time, but no sweet "Tubescreamerei. With Volume, Bias and Volts can be set many interesting sound nuances.
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на сервис за превод. 

Опис

Classic 60's Germanium transistor overdrive pedal with controls for Gain, Bias and Volts. Here you can get the total funky sounds of yesteryear. True bypass switching.

Документи (2)

Пријавете неточни податоци за овој производ
Додатоци и сродни производи
MusiX Giebenach
MusiX AG
Sägeweg 15
4304 Giebenach BL
giebenach@musix.com
Тел: 061 813 11 77

Затворено на 01.06.2020
Мо-Фр: Само превземање 13:30-17:30
Са: Само превземање 10h-16h

Повеќе информации ...затвори
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција Швајцарија
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Плаќање по Испорака
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список
MusiX chatИмате прашање?
MusiX chat