• +41 41 910 41 34

Додадено во кошничката

electro-harmonix Octave Multiplexer

  • electro-harmonix Octave Multiplexer
CHF 89.50 | UVP: CHF 111.40
Квантитет:
Octave pedal

EH Octave Multiplexer provides the rich sound that arises when one hinzumischt the signal an octave lower. Using two smoothing filters "can adjust the Oktavsound excellent - the result sounds just powerful.
Оваа страница содржи описи автоматски преведени од страна на сервис за превод. 

Опис

The Octave Multiplexer is finally back, generating deep, phat bass tones one octave below the notes you play into it. Dividing The Octave Multiplexer from other octave devices are the two separate smoothing filters that enable you to tailor your sub-octave signal to the exact bass sound you desire. Run your vocals through the Octave Multiplexer and sound just like Ike Turner.

Документи (2)

Пријавете неточни податоци за овој производ
Додатоци и сродни производи
MusiX Giebenach
MusiX AG
Sägeweg 15
4304 Giebenach BL
giebenach@musix.com
Тел: 061 813 11 77
Мо-Фр: Само превземање 13:30-17:30
Са: Само превземање 10h-16h

Повеќе информации ...затвори
Квантитет:-+
Зошто MusiX?
  • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
  • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
  • 3-годишна гаранција Швајцарија
  • Личен совет
  • 25.000 производи на залиха
  • Плаќање по Испорака
  • Дневни испораки
Вашите поставки
База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список