• +41 41 910 41 34
Филтер за пребарување
Категорија
  Цена
  137

  -  CHF

  Статус на акции
   8 пронајдени производи
   Вашите поставки
   Зошто MusiX?
   Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
   Гаранција за враќање на парите од 30 денаГаранција за враќање на парите од 30 дена
   3-годишна гаранција Швајцарија3-годишна гаранција Швајцарија
   Личен советЛичен совет
   25.000 производи на залиха25.000 производи на залиха
   Плаќање по ИспоракаПлаќање по Испорака
   Дневни испоракиДневни испораки

   pBone

   pBone Posaune (black)
   • The world's first plastic trombone.
   • A lot of fun but also a quality instrument, perfect for beginners and professionals.
   <span><h3>Достапност</h3><span><span class="green stock-text">2 парчиња <b> на залиха </b></span></span><span><br/><br/><span><b>Giebenach BL:</b> 2</span></span></span>
   pBone Posaune (white)
   • The world's first plastic trombone.
   • A lot of fun but also a quality instrument, perfect for beginners and professionals.
   <span><h3>Достапност</h3><span><span class="green stock-text">1 парче <b> на залиха </b></span></span><span><br/><br/><span><b>Giebenach BL:</b> 1</span></span></span>
   pBone Posaune (red)
   Product Rating (1)
   • The world's first plastic trombone.
   • A lot of fun but also a quality instrument, perfect for beginners and professionals.
   <span><h3>Достапност</h3><span><span class="green stock-text">2 парчиња <b> на залиха </b></span></span><span><br/><br/><span><b>Giebenach BL:</b> 2</span></span></span>
   pBone Posaune (violet)
   • The world's first plastic trombone.
   • A lot of fun but also a quality instrument, perfect for beginners and professionals.
   <h3>Достапност</h3><span><span class="red">Beе се нарача за вас што е можно побрзо</span></span>
   pBone Posaune (orange)
   -33% 2
   • The world's first plastic trombone.
   • A lot of fun but also a quality instrument, perfect for beginners and professionals.
   <h3>Достапност</h3><span><span class="red">Beе се нарача за вас што е можно побрзо</span></span>
   pBone Posaune (green)
   • The world's first plastic trombone.
   • A lot of fun but also a quality instrument, perfect for beginners and professionals.
   <h3>Достапност</h3><span><span class="red">Beе се нарача за вас што е можно побрзо</span></span>
   pBone Posaune (blue)
   • The world's first plastic trombone.
   • A lot of fun but also a quality instrument, perfect for beginners and professionals.
   <h3>Достапност</h3><span><span class="red">Beе се нарача за вас што е можно побрзо</span></span>
   pBone Posaune (yellow)
   • The world's first plastic trombone.
   • A lot of fun but also a quality instrument, perfect for beginners and professionals.
   <h3>Достапност</h3><span><span class="red">Beе се нарача за вас што е можно побрзо</span></span>
   Квантитет:-+
   Зошто MusiX?
   • Бесплатна достава во Швајцарија од CHF 50.-
   • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
   • 3-годишна гаранција Швајцарија
   • Личен совет
   • 25.000 производи на залиха
   • Плаќање по Испорака
   • Дневни испораки
   Вашите поставки
   База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список